Waarom anoniem sms versturen?

Geplaatst op

Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om iemand een bericht te sturen en dit kun je op verschillende manieren doen. Zo is het mogelijk om een e-mail te sturen, maar werkt een whatsapp bericht een stuk beter. Het is namelijk een direct bericht en over het algemeen ontvang je ook sneller een antwoord. Toch kan het zo zijn dat je geen berichten meer kunt sturen naar een bepaald persoon. Dit is natuurlijk erg vervelend en vaak komt dit doordat die persoon je geblokkeerd heeft. Je kunt een blokkade moeilijk omzeilen en vaak moet je hiervoor een ander platform gebruiken. Zo is het mogelijk om nog steeds een sms te versturen en kun je ook via Facebook een bericht versturen. Wat doe je als dit allemaal niet meer lukt? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Sms versturen

Een sms versturen kan eenvoudig via de telefoon, maar niet als de ontvanger jou geblokkeerd heeft. Je kunt een blokkade moeilijk omzeilen, maar je kunt wel met een ander nummer een sms versturen. Zo is het mogelijk om via het internet een sms te versturen naar de ontvanger. Bij deze aanbieders is het zelfs mogelijk om anoniem een sms te versturen en kun je op deze manier een blokkade omzeilen. Het hoeft natuurlijk niet alleen met het omzeilen van een blokkade, want je kunt ook gewoon een leuke grap uithalen. 1 April is het ideale moment om een leuke grap uit te halen en dat kan goed met het versturen van een anonieme sms. Je kunt jezelf voordoen als iemand anders en op deze manier een leuk bericht verzinnen. De ontvanger is op deze manier verrast en dan weet je ook zeker dat de grap is gelukt.

Tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen kan het heel erg leuk zijn om een grap met jouw kinderen uit te halen. Waarschijnlijk zijn jouw kinderen helemaal fan van Sinterklaas en de Kerstman. Hoe leuk is het nu dat jouw kinderen een sms krijgen van Sinterklaas? Dat is ook allemaal mogelijk met anoniem een sms versturen en dat kan eenvoudig via het internet. Hiervoor heb je wel het telefoonnummer nodig van de ontvanger. Vul het telefoonnummer in van jouw kinderen en vul hierbij ook de naam in van de afzender. Je kunt hiervan Sinterklaas maken en bijvoorbeeld de Kerstman. Verzin daarbij ook een leuk bericht, zodat jij jouw kind helemaal vrolijk kunt maken.

Geef een reactie